LinkedIn

Menu

Over ons

ARQ IVP is al meer dan 30 jaar dé partner bij ingrijpende gebeurtenissen op het werk. We ondersteunen organisaties en medewerkers in het omgaan met ingrijpende gebeurtenissen en het langdurig werken onder stressvolle omstandigheden, vóór, tijdens en nadat deze plaatsvinden. We werken daarbij vanuit het principe ‘zo min mogelijk en zo veel als nodig’.  ARQ IVP Hulpverlening kan worden ingeschakeld bij incidenten, crises en calamiteiten binnen uw organisatie. Preventief helpen we organisaties met een Mental check-up gesprek de veerkracht van medewerkers in kaart te brengen. In de crisisfase biedt we individuele opvang, groepsopvang en crisisadvisering. En in de nazorgfase is er individule nazorg, therapie en coaching mogelijk voor uw medewerkers. We hebben de kennis én de professionals in huis om hulpverlening snel en op maat aan te bieden. Samen met ARQ Kenniscentrum Impact van Rampen en Crises spelen wij een rol bij de opvang en nazorg na grote rampen, zoals de Bijlmerramp, de vuurwerkramp in Enschede, de ramp met MH17 en de COVID pandemie. ARQ IVP is onderdeel van ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum.ARQ heeft alle psychotrauma expertise onder één dak en is daarmee uniek in de wereld. ARQ biedt preventieve ondersteuning en -advies, doet wetenschappelijk onderzoek naar psychotrauma en geeft opleidingen en trainingen. ARQ zorgt voor mensen met psychotraumaklachten door screening, diagnostiek en behandeling. Daarnaast adviseert ARQ organisaties en overheid over de inrichting van zorg voor getroffenen. Dit doet ARQ sinds de Tweede Wereldoorlog, met een sterke focus op innovatie; voor heel Nederland maar ook wereldwijd.

 

Werken voor ARQ IVP Training & Advies

Werken voor ARQ IVP Training & Advies is bijdragen aan het versterken van de mentale weerbaarheid van medewerkers van onze aansprekende opdrachtgevers.

Trainingscoördinator

Wij zoeken een collega die wil meebouwen aan de groei van het team Training & Advies van ARQ IVP.  Heb jij plezier in het plannen van trainingen voor onze opdrachtgevers en draai je je hand niet om voor administratieve werkzaamheden? Start dan als trainingscoördinator. Samen met 3 andere coördinatoren zorgen jullie ervoor dat alles op rolletjes loopt, ook als het anders gaat dan verwacht. Onze klanten en trainers zijn dan ook blij met jou.

Wat ga je doen?

 • je bent het eerste operationele aanspreekpunt van onze klanten
 • je helpt onze accountcoördinator bij het opstellen van offertes
 • in overleg met trainers en klanten plan je onze trainingen
 • je regelt acteurs en freelance trainers voor de trainingen
 • je zorgt dat iedereen op tijd krijgt wat hij/zij nodig heeft (trainingsmateriaal voor trainers en uitnodigingen, evaluaties & certificaten voor deelnemers)
 • je houdt overzicht op lopende projecten en hebt je administratie op orde
 • je factureert jouw projecten op tijd en verwerkt declaraties
 • je helpt je team wanneer dat nodig is, zoals zij dat doen wanneer jij even hulp nodig hebt
Ben jij iemand die?
 • snel schakelt en klantgericht werkt;
 • goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden heeft;
 • administratieve ervaring heeft en weet hoe het Microsoft Office pakket werkt;
 • bekend is met AFAS Profit (mooi meegenomen);
 • stressbestendig is en nauwkeurig werkt;
 • een MBO+ werk- en denkniveau heeft of ben je een startende HBO’er;
 • gevoel voor humor heeft en gaat voor plezier in je werk.

Meer weten over wat wij jou bieden en hoe je kunt solliciteren? Je leest meer over deze vacature op werkenbij.arq.org


Freelance trainers

Onze poule van freelance trainers is recent flink uitgebreid. Heb je interesse om wellicht in de toekomst voor ons als freelance trainer te werken, dan kan je ons dat laten weten? Als we mogelijkheden zien, nemen we contact met je op.  

Lees meer over wat wij jou als freelance trainer te bieden hebben en hoe je met ons in contact komt